Vanliga frågor och svar

Får man veta vad en Parent Bag innehåller?

Parent Bags innehåll varierar från månad till månad. Än så länge så kan man inte på förhand se exakt vad man får i, men innehållet är anpassat efter barnens ålder och innehåller basvaror och något för dig som förälder.

Till vilken ålder på barn riktar ni er till?

Till en början riktar vi oss till barn som är 0-2.5 år, för att den åldern har liknande behov när det kommer till basvaror (blöjor och dylikt), men med tiden kommer vi öppna upp för fler åldrar!

Hur vet ni vad just mitt barn ska ha?

När du lägger din beställning får du fylla i barnets födelsedatum. Utifrån det så sätter vi samman rätt innehåll utifrån barnets ålder.

När får man varan hemlevererad?

Alla Parent Bag levereras i slutet av månaden. Om du startar din prenumeration innan den 15:e under pågående månad, så kommer din första parent bag i slutet av samma månad. Om du beställer efter den 15:e så kommer din första parent bag månaden efter.

När dras pengarna?

Pengarna dras direkt när du genomför köpet, och därefter månatligen så länge prenumerationen är aktiv.

Kan man bryta sin prenumeration?

Du kan avbryta din prenumeration vid vilken tidpunkt som helst - ingen bindningstid. Du behöver senast avsluta prenumerationen den sista månaden innan om du inte vill fortsätta, annars behöver du betala för nästkommande månad.

Hur gör jag om jag vill beställa till en kompis?

I raden "Beställare" i orderformuläret kan du istället för Mamma eller Pappa skriva "Kompis", "Morfar" eller dylikt. Då hör vi av oss till dig på mail med info för att se till att det blir en fin gåva som hamnar rätt!